Izuan's Fotopages
MyZahin
By: izuan murat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Dec-2009 00:42 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands

 
 
 
View all 30 photos...
Salam

Untuk kawan-kawan yg suka/rindu kn CH, moh kte tgk gambar2 di sana...Kami tlh bertolak pada hari sabtu 28 Nov hingga hari ahad, 29 Nov...semalam je..kami stay kt apartment Strawberry Park resort...ianya tletak nun di atas bukit...cantikk...sejukkk.... TQ to in laws yg tlg booking kn...

Nway, kali ini kami tak dapat memetik strawberry..hiihi tp kami dapat pegi tea valley yg femes tuh!! (eleh excited, org lain pon gi gakk... ) Pengalaman plg best ofcoz dpt soping kt pasar maalam Brinchang! macam2 ada!!! hehehe...tp kami tak byk beli pon...beli teh sket, beli jem n jus strawberry, mini kaktus dan sket souvenir...Okla yg ptg kami dpt mkn ais krim strwberry n loliipop strawberry tu..beli masa otw nk balik hari ahad tu singgah sbntr di Kea Farm plakk,



Wednesday, 2-Dec-2009 16:19 Email | Share | | Bookmark
Lap Habukk...:D

 
Assalamualaikum

Sorry lama dah tak update di sini..agak sibuk di blog lain..Ok insya Allah selepas ini akan cuba meng'update' di sini selalu...hehe..banyak betul dah habuk nii..isk iskk tak cukup guna feather duster harus dah kena pakai fabuluso!

Untuk welcome back ini, sy ingin mperkenalkan ahli keluarga ishamizu yg baru! Namanya Irissafina Hurun Ein...my second Angel...



Thursday, 27-Nov-2008 13:05 Email | Share | | Bookmark
My Zahin! ^_^



Si comelku dgn 3mimik muka yg berbeza...gewam tgk nyer!!



Another 3photos of her!! but tis time seriouser...tp ttp yg plg comel di hatikuu...mmmuaaahh



My Angel Princess posing wif cadar baru cute disney fr Aussino bsama2 koleksi2 pooh n bear2 dia...dat bed sheet was bought as one of her present yg ke-2 haritu...since that asek ajk tdo bilik dia jer...hehehe...i'm glad she loved it!!



Ini plak pose ayu plus manja plus cute banget plus cekci sket...hehehehe...maklumla si kocik ni mmg xthn panass...sll sgt dia half-naked kt umah! sibbaik br 2thn!!



Ini captured kt Mahkota Parade n Secret Recipe MP mase tok mak n tok abah n mok su nani zahin dtg ayer keroh...apalagi, mase ni la nk 'pau' atuk kn zahin??? hi hi hi

Ok till next n3 yea!


Sunday, 16-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
It's Cousin's Birthday Bash!^_^

Salam...

N3 mase birthday bash cousin zahin, Nur Insyirah Hanania yg ke-3!! HAppy birthday Syira!!
Venue: Umah mamatok kt Sg Buloh, Selangor..
Guests: Sedara-mara n kawan2 my sis in law with their kids..

Check it out!!



Pg2 bgn trus ktrg prepare utk party..xde apa tgl tiup belon jer...mknn cater...goodie bags mama syira dh siap bungkus dh! tu budak2 kocik selain birtday girl je xmandi lg...pki bju tdo lg tu..hehe nway, dorang sgt2la cumill!! mmuahhh...riuh umah mamatok!



Ni after dorg mandi tp blom dress-up btol2 lg. time baik, alim je tp yg tgh tu mmg ler cheeky abiss...n notti as well, ske sgt gado2 manja (manja ke tu? nmpk brutal je! ) dgn kazen2 dia..sian alyssa n syira...ummi dia ni pon jd hangin satu badan! sabo je la..



Ni plak wajib, my doter yg xreti dok diam, lari sana sini, berebut buku ngan kazen dia...muka notti abiss...rmbt kucut macai xhingat.. geram je ummi sbb zahin xnk lgsg ikat rmbt..nk potong syg plak!



Psing...Anak-anak buahku yg comel2...syg xcukup korum, abg affan n zahin. affan merajuk...zahin plak tdo masa ni, recharge bateri! hhuhu...



Mula2 nyanyi lgu happy bday, then syira tiup candle, happy sgt bitrhday girl!! kek bday blueberry cheese dr secret recipe! yum-yum! Mase ni sengaja rasmikn dulu b4 tetamu smpi. hehe..klu tak tkt xdpt plak gambo kek n gambo mcm ni...yerla klu tetamu dh dtg, kene lyn tetamu plak!



Lastly byk syira dpt hadiah..murah rezeki dia! yg lain pon sibuk dgn goodie bag masing2...mkn coklat!! zahin plak xabis2 dgn mood dia yg xtentu tu..jeles ummi n babah dukung bby kwn my sis in law la, nangis nk kn present syira la..isk zahin ni xmalula..

fyi smpi nk blk melaka pon dia nk lg present syira..tpaksala pjam...huhuhu...malunyer ummi...hrp2 xsmpi ke besar la dia mcm tu. amin!

Okla c u next n3!!








Thursday, 13-Nov-2008 20:04 Email | Share | | Bookmark
It's Reading Time!! ^_^

Salam. hi..sorila ye..lme x update kabo berita..bknnye apa..ada tp tade citer menarik..lgpun kami anak-beranak xbrp sht sepanjang hari raya yg lalu...

Harini tatapan buat sume..gambar2 my doter zahin yg tgh baca buku ats kamar beraduku..hehe..maafler xkemas mana katil itew..ini pon masa ptg2...pttnye nap time tp zahin bgn lmbt so dia xtdo ptg td..

check it out...


khusyuk betul nmpknya...nway, she's 25++ months now!


landing plak dia...buku xlps2...Alhamdulillah minat mbaca dh nmpk!!


peneman setia, pooh sentiasa ada di sisi...


ini gambo kene geletek ngan ummi..br la dia ketawa besar klu tak jgn hrp!!


ini kunun2 malu kene tgkp gambo..tp xjd pon aksi dia nk cover muka tuh! hehe...

Alhamdulillah, lps 2thn progress dia smakin cpt n laju, mmg obvious! petah bcakap...bleyla lwn bcakap ngan kita...tp klu org xkenal tu still reserve lg la..huhu...tp dh berani sket..dh xtkt sgt ngan org..ayat power dia skrg...no, no xbestla! n diamla! hehehe...

itu je la utk harii ni...jmp lg!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net